Den kommende weekend er det sæsonstart for en stribe af Porsches fabrikskørere. Men også to af det hæderkronede tyske mærkes juniorkørere skal varme op til Porsche Supercup med 24-timersløbet på Daytona.

Michael Christensen er den ene, og den talentfulde sjællænder mere end ser frem til sin 24-timersdebut (se separat optakt her). Men når racet om Rolex-urene er slut, så venter den måske hårdeste mærkeklasse i verden – Porsche Mobil 1 Supercup.

– Efterhånden som sæsonen udvikler sig vil jeg gerne kunne blande mig i top-3 i Porsche Mobil 1 Supercup. Men jeg er helt klar over at det er et svært mesterskab med mange gode kørere, der har langt mere erfaring end jeg har, siger Michael Christensen i en pressemeddelelse.

Som Porsche-junior har danskeren allerede været sendt i ‘træningslejr’ både i blandt andet Porsche Supercup i løbet af 2012, og 24-timersløbet på  Daytona skal forhåbentligt  også geare ham til en fremtid i Porsche-rækkerne. Tyskerne træder allerede i 2013 ind i WEC og dermed Le Mans med et fabriksteam i GT-klassen, mens det i 2014 bliver til comeback i den største klasse i sportsvogns-VM efter utallige triumfer i 1980erne og 1990erne.

– Umiddelbart er det ikke noget jeg tænker på, men det er ingen hemmelighed at prototype-racing er et af mine langsigtede mål. Det må være fantastisk at køre sådan en bil! Og selvom jeg ikke er direkte involveret i prototype-programmet, er det da noget der tales om på gangene hos Porsche Motorsport. Og så hører jeg efter!, siger han videre.

Rolex 24 at Daytona køres denne weekend og kan følges på bl.a. MotorsTV.