To afdelinger står tilbage af DTC i 2009, og denne weekend vender klassen tilbage til Ring Djursland. Banen med den lange historie inden for asfaltløb og rallycross ligger normalt godt til ReeSports Martin Jensen, der sidste år var med helt fremme på banen.

I år er BMW-kørerens bedste resultat en række femtepladser, hvilket samlet giver en øjeblikkelig ottendeplads i DTC. Men køreren fra Albertslund tror på podiepladser på banen på Jyllands næsetip.

– Den bane ligger godt til den måde, jeg kører på, og den rytme, jeg har. Der er bare noget, som spiller godt sammen. Der, hvor jeg er hurtigst i forhold til de andre, er der, hvor tungen skal holdes lige i munden. Omme bagved i skoven har jeg en tendens til, at jeg kan holde længere på end de andre, og det er altid godt på den bane, siger Martin Jensen i en pressemeddelelse.

Sidste års udgave af DTC-løbet på Ring Djursland blev vundet af Michael Outzen, Ringe, som kørte i en Chevrolet.

– Jeg vil vove at påstå, at Chevrolet vil klare sig godt på Ring Djursland, for det gjorde de sidste år, men Per Poulsen vil også være med fremme i Hondaen. Og så er der selvfølgelig Jan,  siger Martin Jensen og hentyder til sin teamkammerat.

– Vi har en intern joke i teamet om, at han har fået lov til at køre foran i de andre løb, men Ring Djursland er mit løb, siger Martin Jensen.

– Jeg glæder mig som et lille barn til at komme til Ring Djursland for at køre. Og forhåbentlig at få et superresultat med hjem.

Deltag i afstemningen nederst på siden!

Foto: Thomas Norsted