Marco Sørensens efterårssæson kan være i fare, efter Renault F1 Teams ejere har lukket for deres talentprogram. Her var den unge racerkører blandt juniorkørerne, og det har banet vejen til bl.a. sædet hos Brandl Motorsport i ATS F3 Cup.

Denne weekend kører den tyske F3-serie på hollandske Assen, og Marco Sørensen er da også på startlisten – endnu.

– Teamet siger da, at der står en bil til mig. Men nu har jeg kørt gratis længe, så må vi se, hvor længe det holder, siger Marco Sørensen, der flere gange har sat sin mere erfarne teamkammerat på plads.

– Banen ligger såmænd godt til mig, og jeg har da også gjort det godt på den tidligere. Banen er dog ikke voldsomt interessant, det er ikke ligefrem Spa – den er ret flad, siger Formel 3-køreren til Racemag.

Som optakt til sæsonen blev der testet netop på den hollandske bane – her deltog Marco Sørensen da også, blot i noget ældre materiel, da den nye racer ikke var klar.

– Testen dengang gik godt, men da jeg kørte i en gammel bil, så var tiden ikke rigtig til at regne med, siger Marco Sørensen.

Inden weekendens løb i ATS F3 Cup ligger Marco Sørensen på en sjetteplads med 11 point. Kevin Magnussen er treer med 40 point, mens den førende, Tom Dillman, har 50 point.

Foto: ATS F3 Cup