Denne weekend starter den tyske ATS F3 Cup op på den nye sæson. Det bliver en sæson med rekordstort felt i F3-mesterskabet, der denne sæson får to danskere på startlisten.

Ud over Kevin Magnussen i Motopark Academy, kører også Marco L. Sørensen denne sæson i Forml 3. den blot 19-årige dansker er gået stille med dørene op til sæsonen, men i de to seneste test er han dukket op på resultatlisterne for det tyske Brandl Motorsport.

– Brandl kontaktede mig for lidt tid siden og tilbød mig at køre. De har selv finansieringen på plads og må have lagt mærke til mig i Formel Renault sidste år og ADAC Formel Masters, siger Marco L. Sørensen til Racemag.

Danskeren er blevet kastet hovedkulds ud i begivenhederne, og det sætter også sit præg på forventningerne for sæsonen og åbningsløbet i særdeleshed.

– Jeg har kun kørt to og en halv testdag, så jeg har ikke de helt store forventninger. Teamet havde ikke min bil klar til første test, men ved anden test på Oschersleben kørte jeg nogenlunde lige op med Pommer, siger Marco L. Sørensen om sin nye teamkammerat, Markus Pommer, der blev treer sidste år og er en af favoritterne i år.

– Det bliver en af de hårdeste sæsoner i F3, da der er rigtig mange rookies, der godt kan give den noget gas. Jeg vil være helt tilfreds med at lande i top seks i første løb, og så gerne lidt højere i andet løb. Men det er svært, når jeg har så få testdage bag mig, så jeg må tage det stille og roligt, siger Marco L. Sørensen.

Denne sæson står der ikke Renault F1 Development Driver på visitkortet, men Marco L. Sørensen har stadig samme management i ryggen.

– Jeg er stadig del af talentprogrammet, der tidligere hørte under Renaults F1-team. Der er sådan set ikke nogen forandring, andet end det har fået et andet navn, siger Marco L. Sørensen.

ATS F3 Cup kan følges på tyske DSF – eller læses først her på Racemag!

Foto: Renault Sport