James Thompson, Kirill Ladygin og Stefano D’Aste må stå over WTCC-finalen i Macau i morgen. Ladygins Lada og D’Astes BMW er for hårdt skadede til at kunne repareres forud for løbene søndag morgen dansk tid.

James Thompsons Lada er også for skadet så meget, at den ikke når at blive klar. Men briten, der i år sluttede som samlet treer i DTC, skadede sine fødder i sammenstødet med D’Astes forladte BMW i fredagens kvalifikation.

– Jeg vil gerne takke det medicinske personale, fordi de var effektive og professionelle. Og jeg vil også takke Stefano D’Aste, der blev hos mig hele tiden. Jeg satte meget pris på det, særligt da jeg jeg mistede synet kortvarigt efter crashet. At have Stefano med, da jeg blev bragt til hospitalet, var meget beroligende, siger Thompson til WTCC’s hjemmeside.

Både Gabriele Tarquini og Yvan Muller har fået tilladelse til at starte i søndagens VM-opgør i World Touring Car Championship.

Foto: fiawtcc.com