Pastor Maldonado og Valtteri Bottas fortsætter med at have deres gang i Grove, UK.

Maldonado får dermed endnu en sæson og Williams-teamet og sætter en stopper for nogle af de mange spekulationer om hans sæsde til 2012-sæsonen. Valtteri Bottas forfremmes fra test- til reservekører og får dermed en af træningssessionerne ved en stribe GP’er næste sæson.

– Pastor har vist i år, at han ikke bare er hurtig, men også i stand til at holde et konstant og stærkt pace i løbet. Pastor har været ansvarlig for alle vores besøg i Q3 i 2011, og hans race i Monaco var enestående, siger teamchef Frank Williams om venezuelaneren, der også medbringer en vigtig sponsor til det sportsligt trængte team.

– Vi har en meget præcis tilgang til udviklingen af unge kørere og har arbejdet med et meget talentfuldt individ gennem en årrække. Valtteri har vist sit at være en meget dygtig og balanceret ung mand med masser af beslutsomhed. Som teamets reservekører forventer vi, at Valtteri deltager i fredagssessionerne ved 15 Grand Prixer næste år, sandsynligvis med en mere erfaren kører, der tager over resten af weekenden. Vi vil afsløre identiteten på den kører snart, siger Frank Williams i en meddelelse.

Dermed kan der blive tale om forlængelse til Rubens Barrichello.