Maiken Rasmussen havde i de to løb på Oschersleben leveret gode resultater, og håbede derfor på et godt resultat i sæsonfinalen i VW Scirocco R-Cup på Hockenheim.

Weekenden gik dog skævt allerede i kvalifikationen, hvor Maiken Rasmussen fik ødelagt to af sine tre omgange med boost af gult flag. Derfor sluttede danskeren som nummer 11 i kvalifikationen. Kvalifikationen blev kørt tidligt lørdag morgen, og banen var meget kold.

– Jeg fik ødelagt to omgange med boost på grund af gule flag. Den omgang jeg fik uden problemer var den første med boost, hvor jeg desværre lavede en lille fejl, som kostede mig 0,2 sekund. Det ville have sendt med fem pladser fem på griden. Overordnet er jeg dog tilfreds. Der var mange gule flag i kvalifikationen, fordi mange kørere spandt af banen på grund af den lave bane temperatur.

I løbet fik Maiken Rasmussen en god start, og var på 10. pladsen på anden omgang. Desværre spandt to andre kørere foran hende, da de kæmpede om pladseringer. Derfor måtte danskeren køre udenfor banen for at undvige, og kom tilbage på banen som nummer 24. Hun fik dog kæmpet sig frem, og sluttede løbet på en 17. plads. Samme plads ender Maiken Rasmussen på i mesterskabet, men hun slutter som nummer 9 i junior cuppen.

Det har været den første hele sæson for Maiken Rasmussen i VW Scirocco R-Cup, og det har givet nogle oplevelser:

– Det har været et meget hårdt år med mange uheldig hændelser, hvor jeg er udgået af løbet på grund af andre køreres fejl. Det betyder, at det endelige resultat i mesterskabet ikke er så godt som jeg håbede på, enda selvom jeg havde farten.

Maiken Rasmussen starter nu jagten på sponsorer, der kan gøre det muligt at køre endnu en sæson i klassen.