Jan Magnussen kørte en femteplads hjem i ALMS på Road America, hvor den amerikanske sportsvogns- og GT-serie kørte Time Warner Cable Road Race Showcase.

Det var en femteplads, der ikke var tilfredsstillende for Jan Magnussen, der havde fået leveret Corvette #4 i føring i GT-klassen – men hurtigere konkurrenter under dén pitstoprunde og guleflagsperioder spillede ikke til danskerens fordel.

– En femteplads var absolut ikke det resultat jeg havde regnet med, vi skulle have med hjem i dag. Vi blev overhalet af et par biler, der var heldige med at deres pitstops kom samtidig med safetycarperiode og samtidig kunne jeg mod slutningen ikke presse Corvetten helt så hårdt, som jeg havde håbet, siger Magnussen efter løbet.

– Mit første stint var ret godt, men da temperaturerne så faldt, så ændredes balancen i bilen, og jeg slappede af for at få bilen hjem, siger Magnussen videre.

Det blev i stedet til første sejr i denne sæson til Ferrari, der med Risi Competiziones Toni Vilander og Jaime Melo kunne sejre foran BMW #55.

I den samlede stilling fører Dirk Müller og Joey Hand fortsat foran Jan Magnussen og Oliver Gavin, der har 22 point til BMW-duoen i front.

Næste løb er Baltimore Grand Prix den 2. og 3. september

Foto: Richard Prince / GM Racing Photos