Jan Magnussen stiller til start i denne weekend for Corvette Racing i ALMS-serien på bybanen i Baltimore. Det bliver med hans faste makker Antonio Garcia i Corvette #3. 

Sidste afdeling i ALMS på Road America endte knapt så godt for Magnussen, da han blev påkørt på sidste omgang. Det ødelagde et ellers godt resultat for danskeren og Corvette #3. Men der er nu mulighed for at komme tilbage, når der i morgen lørdag køres ‘The Baltimore Sports Car Challenge’.

– Udover at bilen er anderledes end sidste år, så har vi lært en masse og udviklet den, så den fra start af skulle være meget hurtigere. Jeg ser virkelig frem til løbet og et godt resultat – og jeg nyder altid gadeløb, udtaler Jan Magnussen om sine forventninger i en pressemeddelelse.

Jan Magnussen har tidligere kørt på bybanen i Baltimore, men den er dog ændret lidt i forhold til sidste års løb. Hans faste makker i ALMS, Antonio Garcia, har ikke før kørt på banen, men har tidligere i år vist, at han er hurtig til at lære nye baner.

– Den største ændring er, at de har flyttet chikanerne ved indgangen til den ene langside, hvilket betyder, at vi alle vil komme til sving 1 noget hurtigere end tidligere. Selvom det kunne lyde farligere, så skulle det give godt ræs og overhalinger – det er noget ujævnt i det sving især hvis du forsøger at overhale, udtaler Jan Magnussen om ændringen på banen.

Banen i Baltimore er en bybane. Det stiller krav kørerne, da der ikke er mulighed for afkørsler uden at ødelægge bilen på grund af betonbarriererne. Men bybaner er noget Jan Magnussen synes er spændende at køre på.

– Du skal have en masse præcision, når du kører, da der ikke er plads til fejl. Disse typer løb har også en god atmosfære – antallet af tilskuere, lokationen og den generelle entusiasme for eventen – det er kun et plus, udtaler Jan Magnussen om at køre på bybaner.

I den samlede stilling i GT-klassen er Jan Magnussen og Antonio Garcia nummer to med 90 point. Den førende bil i mesterskabet er deres søsterbil fra Corvette Racing med Oliver Gavin og Tommy Milner, der har 108 point.