Det blev en fuldt godkendt debut til Jan Magnussen og holdkammerat Johnny O’Connell, da de kørte den nye Corvette GT2 i mål på en andenplads på Mid-Ohio.

Jan Magnussen startede den nye bil fra tredje startposition, men allerede på første omgang passerede han Ferrarien foran ham. Løbet blev afviklet på en lettere våd bane med lette regnbyger undervejs. Kun få tiendedele sekund adskilte Jan Magnussens tider i forhold til den førende Porsche, men Corvette Racing valgte en knap så offensiv strategi i debuten.

Da løbet blev flaget af efter 2 timer 45 minutter var de 21 sekunder efter den vindende Porsche med Bergmeister og Long. På tredjepladsen kom BMW med Müller og Milner, der overhalede Corvette teamets anden bil med Gavin og Beretta kun fire minutter før afslutningen.

– Det er en andenplads, jeg er glad for. Bilen kørte rigtig godt og er nem at presse. Det var fedt, at køre ræs i et felt, der ligger så tæt. I forhold til GT1, så skal man i GT2 virkelig være opmærksom når prototyperne kommer. Det er sværere end det var i GT1. Her skal man tænke sig godt om, passe på man ikke er for aggressiv, men til gengæld så var vi helt sikkert alt for forsigtige, siger Jan Magnussen.

– Men det var vigtigt for os, at få bilen hjem og samle noget erfaring med den. At vi så kan køre en andenplads hjem i vores første løb med den, det er mere end vi havde drømt om. Det er så fedt, at kunne give sådan et resultat til alle gutterne i teamet, der har arbejdet på den her biler i rigtig, rigtig mange måneder.

Næste løb i GT2 Corvetten køres i næste weekend på Road America.

Resultat:

1. Bergmeister/Long, Porsche 911 GT3 RSR, 108
2. O’Connell/Magnussen, Chevrolet Corvette C6.R, 108
3. Mueller/Milner, BMW E92 M3, 107
4. Gavin/Beretta, Chevrolet Corvette C6.R, 107
5. Melo/Kaffer, Ferrari 430 GT, 107
6. Henzler/Ragginger, Porsche 911 GT3 RSR, 107
7. Farnbacher/James, Panoz Esperante GTLM, 107
8. Hand/Auberlen, BMW E92 M3, 106
9. Law/Neiman, Porsche 911 GT3 RSR, 104
10. Robertson/Robertson/Murry, Ford GT MK 7,

Foto: Richard Prince/GM