Jan Magnussen kommer direkte fra Gøteborg via et pitstop i hjemmet i Roskilde. Den danske GT2-favorit ankommer præcist i tide til scrutineering og registreringen forud for langdistanceklassikeren.

Og Magnussen og Corvette Racing er klar til den enorme udfordring mod BMW, Ferrari og Porsche om sejren i den måske hårdeste klasse i årets Le Mans.

– Vi kørte i denne bil i næste den samme specifikation i to løb sidste år, og så i dette år, så vi har nogen erfaring, selvom dette er år 1 for den, mens konkurrenterne har velprøvede biler, der er mere eller mindre i slutningen af deres udvikling, siger Magnussen om styrkeforholdet til Le Mans-løbets hjemmeside.

– Vi kørte i denne bil gennem 12 timer på Sebring, og så fortsatte vi med den samme bil uden ændringer i en 12-timerstest uden problemer, hvilket selvfølgelig lover godt.

Vejrmeldingerne for weekenden er ikke helt enige – nogle tjenester lover tørvejr helt til mandag, mens andre melder om regn i løbet af søndagen over Le Mans-by.

– Vi har ikke meget erfaring med bilen i regn, men generelt er vi gode i regnvejr – men jeg ville foretrække et tørt race – regn er så uforudsigeligt for alle biler, siger Magnussen, der har strategien klar til løbet.

– Vi har – selvfølgelig – tænkt os at vinde i vores klasse, men vi skal stadig passe på ikke at ødelægge bilen. Vi har tænkt os at køre vores eget løb, og jeg forventer at starte i bilen, afslører Magnussen, der deler Corvette #63 med Johnny O’Connell og Antonio Garcia.

Foto: Kim Igel, www.igel.it