Jan Magnussens sæson i ALMS, American Le Mans Series, og Grand-Am-serien har været en af de mest uheldsramte nogensinde for danskeren. Nu tyder noget på, at han har fået pakket uheldet ned i kufferten til en af de mange flyveture på tværs af Atlanten.

Ved Grand Prix Danmark, hvor den populære kører for anden gang skulle i aktion i Team Bauhaus’ Chevrolet Lacetti, toppede danskeren i træning og i kvalifikation. Men i søndagens Super 8-kval begyndte det at gå skævt.

Et sats på et sent forsøg på friske dæk kiksede, da Magnussen blev kaldt ind til teknisk kontrol. Derfra gik det ned ad bakke for danskeren, der måtte starte midt i balladen i søndagens første løb.

– Det første uheld bragte os i en position, så vi var involveret i det næste uheld og sådan rullede det nærmest bare derudaf. Det var
drønærgerligt, da jeg havde sat næsen op efter den store pokal, men det er bare typisk for min sæson i år, hvor mærkelige små uheld har kostet sejre. I andet løb var mine dæk færdige efter fem omgange, så det var rigtig svært at avancere, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Resultatet fra weekenden blev en 11. plads – ringe trøst for den lynhurtige dansker.

Foto: Jan Kaiser