Jan Magnussen kunne ikke gentage kunststykket fra Åbningsløbet med dobbeltsejr, men måtte tage til takke med en femte- og en andenplads på Padborg Park, hvor Auto-G Danish Thundersport Championship kørte anden afdeling.

Efter en svær kvalifikation skulle Fukamuni-køreren uvant starte som firer, efter Camaro Cup-racer #23 havde akvaplanet ned ad langsiden.

Magnussen kunne tage Casper Elgaard i starten, men den nybagte teamchef ramte Magnussen i andet sving, så han snurrede ind på glatførebanen på den regnvåde Padborg Park.

– Første løb var selvfølgelig utilfredsstilende. Casper (Elgaard – red.) ”glemte” vist og bremse, så jeg havde ikke en chance for at holde mig på banen og der røg mulighederne for en topplacering. Bilen var efterfølgende ikke optimal, så jeg er godt tilfreds med at få point med for en femteplads under de betingelser, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Magnussen kørte sammen med Mikkel Mac en 1-2-sejr hjem til Fukamuni Racing i andet løb, der forløb mere ’glat’ for Magnussen.

– Der har ikke før været kørt ræs med de her biler i regnvejr før, så umiddelbart er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet i løb to, hvor vi kører en 1-2 sejr hjem, siger han.

Efter målgang måtte Mikkel Mac spørge teamkammeraten, om han holdt igen. Det var dog ikke tilfældet.

– Mikkel og jeg kørte nogenlunde lige hurtigt, og det var ikke muligt for mig at angribe. Et kæmpe tilykke til Mikkel med sin første sejr og et lige så stort tillykke til teamet, der endnu en gang fik belønning for det hårde arbejde gutterne ligger i det her, slutter han.

Allerede i dag mandag er Magnussen på Le Mans til den indledende scrutineering som optakt til jagten på den femte Le Mans-sejr.