Michel Nykjær tog første stik i kvalifikationen forud for DM-finalen på FDM Jyllandsringen. Men konkurrenterne Jan Magnussen og Henrik Lundgaard tror på egne chancer, selvom Nykjær var hurtigste mand alle tre gange, DTC-feltet var på banen lørdag.

– Det er perfekt, vi er med oppe foran, når vi er så tunge. Men at skulle starte toer er ikke et perfekt sted på Jyllandsringen, men vi er med oppe foran og Nykjær er kun halvanden tiendedel hurtigere. Jeg vurderer stadig mine chancer som kæmpestore, siger Jan Magnussen ifølge en pressemeddelelse.

Fra femtepladsen er Hedensted-køreren Henrik Lundgaard den af titelkandidaterne, som har det sværeste udgangspunkt i første løb.

– Jeg synes, at mine chancer er lige så store som hidtil. Vi har ofte set, at etteren (i tidtagningen, red.) ikke er den, der er kommet ud med de fleste points efter weekenden. Det er mere reglen end undtagelsen, men jeg ville selvfølgelig gerne have været lidt længere fremme. Vi har en lang dag i morgen, og jeg er sikker på, at der er gode muligheder stadigvæk, siger Henrik Lundgaard.

Henrik Lundgaard til at begynde med lige efter sin teamkammerat, men blev så passeret af både Jan Magnussen og FDM Motorsport-duoen Casper Elgaard og Jens Møller.

– Jeg var bare lidt uheldig, da jeg kom ud med vores gode dæk. Det begyndte at regne noget mere, og så var der en bil, som lå i vejen. På det tidspunkt, hvor jeg gik i pit for at få andre dæk, var jeg toer og to tiendedele efter, og jeg er sikker på, at jeg kunne have været mindst lige så tæt på, hvis jeg kunne få lov til at køre det ud, siger Lundgaard.

Foto: Racemag