Chevrolet Motorsports Henrik Lundgaard ligger i øjeblikket på en tredjeplads i DTC – ni point efter James Thompson og kun to efter teamkollega Michel Nykjær. Dermed er alt åbent for Chevrolet-køreren, der af gode grunde ikke har lagt en taktik for weekenden.

– Jeg giver bare alt hvad jeg kan, så må vi se, hvor jeg ligger, når weekenden er slut. Lige nu ser det ud til vi får regn lørdag, og så kan der ske meget, siger Henrik Lundgaard, der ikke umiddelbart har et problem med regnvejret.

– Udover at det er koldt og synd for tilskuerne, så gør lidt regndans mig ikke noget – jeg har det ok på løst underlag, siger Lundgaard, der som bekendt har en stribe rallymesterskaber bag sig. Men Hedensted-køreren døjer alligevel lidt med vejret forud for DM-finalen.

– Jeg har reddet mig noget influenza-værk og er på penicillin, men det skal jeg nok komme over, siger Lundgaard.

Stillingen i DTC-toppen før DM-finalen – uden fratrukne løb:

1 James Thompson, 239 point
2 Michel Nykjær, 232
3 Henrik Lundgaard, 230
4 Jan Magnussen, 225
5 Jason Watt, 187
6 Per Poulsen, 178
7 Martin Jensen, 162
8 Jens Møller, 143
9 Kasper Jensen, 93
10 Michael Carlsen, 90

Hvem tror du vinder DTC 2009? Giv din stemme i afstemningen herunder, eller kommenter artiklen!

Foto: Thomas Norsted