Sébastien Loeb og Daniel Elena genforenes for en bemærkning i WRC-premieren 2015 i Rallye Monte-Carlo.

Det fransk-monegaskiske par med ni VM-titler stiller op i DS3 WRC, men blot i dette rally.

Sébastien Loeb vender tilbage til WRC for et enkeltstående rally for at markere lanceringen af DS-modelserien som et selvstændigt brand. Loeb/Elena bliver det andet nominerede par i WRC ved siden af Kris Meeke/Paul Nagle.

Franskmanden deltager om kort tid i sit hjemlige Rally du Var, også i en DS3 WRC – dog med fru Severine Loeb som codriver. Ellers står den på FIA WTCC igen i 2015 for franskmanden.

– Jeg tøvede ikke et øjeblik, da jeg fik chancen for at deltage i åbningsrallyet i 2015 World Rally Championship i DS3 WRC’eren. Jeg tror Daniel og jeg er enige om, at Monte-Carlo er en af vores yndlingsevents. De smukke veje, gamblingen, når det kommer til dækvalg og den festlige stemning man får på prøverne – vi kan ikke vente til vi kommer til at opleve det igen, siger Loeb.

– Det bliver åbenlyst en personlig udfordring for mig, da jeg ikke har deltaget i et rally i over et år. Om nogle dage skal jeg deltage i Rallye du Var, det vil give mig en chance for at genopfriske bilen. Vi har også fundet nogle huller i mit skema, så jeg kan deltage i tests. Jeg er helt utroligt glad for at få denne mulighed for at møde den store rallyfamilie i FIA WTCC-pausen, slutter han.

DS 3 WRC har vundet to verdensmesterskaber og 23 VM-løb.

Rallye Monte-Carlo køres den 19. – 25. januar 2015.