Mikko Hirvonen og Jarmo Lehtinen fortsætter som spydspidser for Citroën Racings engagement i WRC i 2013. Samtidig bekræfter franskmændene også, at Sébastien Loeb ikke trækker sig endegyldigt fra WRC – men vil deltage i dele af 2013-sæsonen.

Et partnerskab med Abu Dhabi sikrer ifølge Citroën Racing et trebilsteam i WRC 2013.

Det åbner op for de seneste dages rygter om, at Dani Sordo er på vej tilbage til det franske mærke efter et par tumultagtige sæsoner hos MINI og Prodrive. Der er nemlig fortsat ikke sat navne på en anden bil til en fuld sæson, og netop spanieren har denne uge været til møde hos Citroën, rapporterer spanske medier.

Sébastien Loebs tilbagetog fra WRC har været kendt længe. Den franske, ottedobbelte verdensmester har bekendtgjort, at denne sæson kunne blive den sidste fulde sæson i rallysporten. Loeb har som bekendt kastet sig over baneløb med eget team i den franske Porsche Carrera Cup samt en mulig sportsvognsindsats i Le Mans 2013.

Nu er der dog også åbnet op for, at Loeb sammen med Citroën ser nærmere på FIA WTCC fra 2014 – en serie, der giver franskmændene adgang til lukrative markeder i Asien og Sydamerika.

I første omgang gælder det dog Rally de France-Alsace i begyndelsen af oktober, hvor Loeb og Daniel Elena kan sikre sig deres niende VM.