Første løbsweekend af Superleague Formula er netop overstået på den franske Magny Cours bane. Det blev en weekend, hvor nye kørere skulle vænne sig til den tunge men også kraftfulde formelbil. Andre kørere har erfaring med bilen fra sidste år. En af dem er spanieren Adrián Vallés, der for uden Superleague, har været meget aktik i GP2, og endda testet formel 1 for Spyker teamet i 2007.

Adrián Vallés der kører for Liverpool, satte også sit præg på weekenden, ved at vinde både første race, men også ”Super Final” som er et tredje heat, hvor man samler top 3 fra hvert heat. Adrián Vallés blev nr. 6 i andet heat, hvilket faktisk var ret imponerende, da han startede heatet bagerst. Det er nemlig sådan, at man vender resultatlisten fra første heat på hovedet, og dermed har man startopstillingen til andet heat. Den 23årige spanier lavede derfor adskillelige overhalinger i race 2, og det ser ud til at Hitech teamet kunne gå hen og blive årets favorit.

Heldigvis for danske Kasper Andernsen, befinder han sig også i en af Hitech teamets biler. FC Midtjyllands farver blev godt repræsenteret i træningen, hvor Kasper var med helt fremme. Desværre for det midtjyske fodboldhold, blev det ikke til nogen pokaler i Superleague Formula denne weekend. Kasper Andersen sluttede første heat på en pointgivende 8. Plads, men måtte desværre udgå i andet heat med en teknisk defekt. Det blev dog til lidt point på kontoen, og Kasper Andersen og FC Midtjylland befinder sig efter weekenden på en 13. plads i mesterskabet blandt de 18 deltagende klubber.

Næste afdeling for Superleague Formula bliver kørt d. 18-19 juli, på den belgiske bane Zolder.

Foto(c) http://superleagueformula.com