Nicola Larini tog søndag afsked med WTCC og sit Chevrolet-team. Men en 12. plads i første løb og en syvendeplads i andet løb var ikke helt det, italieneren havde håbet på. Særligt ikke når teamkammerat Rob Huff snuppede pole position og en suveræn sejr.

Den italienske veteran offentliggjorde før Macau-løbet, at det ville blive hans sidste WTCC-weekend. Tiden skal nu i højere grad bruges med familien.

– Desværre var det ikke det løb, jeg havde ønsket til min afsked i WTCC. I race 1 blev jeg fanget i blokeringen efter uheldet med Farfus og Priaulx og mistede masser af placeringer, så kæmpede jeg med Coronel og Rydell, siger Larini, der blev klassificeret som nummer 12 og dermed uden for pointene.

– I race 2 fik jeg en god start og kæmpede med Gené om sjettepladsen, da Zanardi ramte mig meget hårdt bagi, så min bil så ud som en banan. Heldigvis blev løbet stoppet pga. det andet uheld, og jeg fik syvendepladsen. Nu er det tid til at sige farvel til alle mand og tage afsted mod nye eventyr, siger Larini til teamets hjemmeside.

Italieneren sluttede som nummer 13 i WTCC 2009 og tog undervejs en sejr på bybanen i Marrakech. Larini scorede point i syv løb i 2009 og samlede i alt 27 point.

Det er endnu uklart, hvad Nicola Larini skal køre fremover.

Foto: fiawtcc.com