Lewis Hamilton nåede en ny milepæl i sin fantastiske karriere, da han i kvalifikationen til Spaniens Grand Prix i Barcelona sikrede pole position nr. 100. I løbet konverterede han denne til en ny sejr; nr. 98 i rækken.

Den kommende weekend er danske banekørere i aktion i USA, Østrig, Frankrig og Tyskland, mens karting-EM starter op i Belgien.

Points i sæsonstart


Frederik Vesti
 og Oliver Rasmussen var i aktion da årets første afdeling af FIA Formula 3 Championship blev afviklet i Barcelona. Bedst gik det for Frederik der scorede points i alle rundens tre løb, herunder tredjepladsen i et af sprintløbene og syvendpladsen i hovedløbet. Det blev til i alt 20 vigtige points for sydjyden.
For Oliver var der tale om debut i det hårde selskab, og det blev til placeringer i midterfeltet blandt de 30 startende.
Læs mere på motorsportdanmark.dk her

Se stillinger mv. på fiaformula3.com

Nicki på podiet i Nürburgring kvalifikationsløb


Den regerende GT-verdensmester Nicki Thiim fik en god optakt til årets 24-timers løb på Nürburgring da han med Audi-teamet Phoenix Racing besatte tredjepladsen i søndagens 6-timers løb på Nordschelife. Nicki har tidligere vundet klassikeren. Michael Christensen skulle egentlig ikke have deltaget, men blev hasteindkaldt til kvalifikationsløbet, der er ”generalprøve” for deltagerne i løbet på banen i juni. Michael og hans Porsche-hold sluttede på femtepladsen efter en ærgerlig tidsstraf forhindrede en podieplads. Læs mere om det her.

Dansk kartingsucces i Tyskland


Første afdeling af Deutsche Kart Meisterschaft (DKM) blev en succes for de danske deltagere, primært i klassen OK. I den første af to finaler var der således tre danskere i top-5, med Mathias Bjerre Jakobsen som nr. 2, Marius Kristiansen nr. 3 og Elias Olsen nr. 5. I den anden finale i klassen var Elias Olsen P4. I OK Junior blev Jonathan Weywadt bedste dansker.
Se alle resultater på kart-dm.de

Husk, du kan få DASUs elitenyhedsbrev direkte i din indbakke – abonner her.

Foto: Jan Brucke/VLN