For andet år i træk sejrede Christian Rasmussen på ovalbane i USA. Podiepladser til næste generation af formelkørere i Spanien, gode danske præstationer på Paul Ricard.

Ny sejr i USA

For fjerde gang i år, og for andet år i træk på ovalbanen Lucas Oil Raceway, kunne Christian Rasmussen klatre op på øverste trin på sejrspodiet. I et typisk tæt race i Indy Pro-klassen besejrede Christian sin nærmeste konkurrent i mesterskabet Reece Gold med under et sekund i sejrsmargin. Dermed har danskeren nu vundet halvdelen af de kørte løb i år, og er gået i spidsen for mesterskabet.

Læs mere her om Christians sejr.


Junior-succes i Spanien

De tre unge danske deltagere i det spanske F4-mesterskab gjorde også stort væsen af sig i anden runde af serien, der blev kørt på banen i Navarra. Bedst gik det for Noah Degnbol, der scorede en anden- og en tredjeplads i de tre løb, men også Sebastian Øgaard og Georg Kelstrup var en tur forbi podiet; begge for tredjepladser.

Se mere på f4spain.org.

GT-Endurance i Frankrig


Anden runde af løbsserien GT World Challenge Europe – Endurance blev kørt på Paul Ricard-banen i Frankrig med dansk deltagelse. Bedst gik det for Nicklas Nielsen og hans fabriksanmeldte Ferrari-team, der sluttede P5 generelt. Mikkel O. Pedersen (Porsche) sluttede P12, Oliver Goethe (Audi) P19 og Nicolai Kjærgaard (Aston Martin) P27 (pole i klassen Silver). Valdemar Eriksen (Audi) havde uheld; holdet udgik efter 15 omgange.  

På samme bane afvikledes afdeling af Trofeo Lamborghini Europe, hvor Noah Watt (pole) og Kevin Rossel startede stærkt, men havde skiftende held i løbene.

Michelle på podiet

Med en anden- og en tredjeplads i rundens to løb i Ferrari Challenge Europe konsoliderede Michelle Gatting sin samlede føring i Trofeo Pirelli. Løbet blev kørt på banen i Brno.

Foto: Ferrari Media

Tilmeld dig DASUs elitenyhedsbrev her.