Kris Nissen er flere gange inden for kort nævnt som manden i spidsen for Hyundais WRC-satsning. Rygterne får nu mere brændstof med en lækket, privat video, hvor en løfter om en skandinavisk ledelse toner frem på skærmen.

Danskeren, der overlod roret i Volkswagen Motorsportsafdeling til Jost Capito tidligere i maj i år, har flere steder på nettet og på Twitter været sat i chefstolen hos Hyundais WRC-satsning, som skal drives fra Tyskland.

Hyundai løftede sløret for nogle af WRC-planerne på biludstillingen i Paris i september, hvor en I20 WRC-prototype blev vist. Nu viser en video af meget hjemmelavet karakter onboardbilleder fra en test i Korea sammen med stillbilleder af rallybilen. Planen var dengang, at Hyundai skulle gøre comeback i WRC i enkelte rallies i 2013 og en fuld sæson i 2014.

Hvorvidt de planer holder stik er der dog også tvivl om. WRC-kommentator Colin Clark skriver på sin Twitter-profil, at en underleverandør har lækket, at bestillinger på WRC-dele er ændret til dele til en R5-rallybil.

Finske Jari Ketomaa og estiske Ott Tänäk er sat i forbindelse med teamet.

Racemag følger udviklingen…

Se videoen her (forbehold for kvaliteten):