Prøv en Porsche 997 GT3 Cup

Efterlysning. Danielsson Motorsport, der stiller til start i Carrera Cup Scandinavia igen i år, tester den 4. til den 6. april på Mantorp Park for at forberede sig til den nye sæson. Selvom der er 35 tilmeldte kørere i klassen for de hurtige Porscher, søger Alx Danielssons team kørere til den kommende sæson. Interesserede kan kontakte DMS på www.dms.se. Billedet er fra en tidligere test på Mantorp Park under kølige forhold.

Racemag vel modtaget

Navlepilleri. Racemag er ved sin åbning blevet vel modtaget ved lanceringen op til Australiens Grand Prix. Brugerne har i en afsteming på sitet vist, at Racemag har en plads i det danske medielandskab. Hele 85 % af brugerne har stemt super eller godt, i undersøgelsen hvor der blev spurgt til deres mening om Racemag. Også andre medier og foraer har beskrevet Racemag. DTC-net har bragt en artikel om sitet med en kort vurdering, mens fagbladet Markedsføring har skrevet en længere artikel om det nye medie. Autobranchens to talerør, Motormagasinet og Autoteket, har også bragt artikler om Racemags åbning.

Racemag er på Twitter

Pip. Nu er Racemag også på Twitter.Twitter er en gratis service, hvor du kan holde dig opdateret med dine kontakter gennem simple, korte beskeder a la Facebook. Tilmeld dig i dag og få Racemags opdateringe: http://twitter.com/racemag. Racemag bruger også rss-feeds – klik på det orange ikon øverst på siden.