Kevin Magnussen har endelig fået medvind igen efter et par weekender med påkørsler og tekniske problemer. På Assen-banen var den unge dansker godt på vej mod sin anden podieplads ved Rizla Race Day, men måtte tag til takke med pladsen lige uden for podiet.

– Jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke fik to andenpladser i den her weekend, men jeg er samtidig glad for, at vi har fundet lidt af den tabte fart og igen kan være med fremme. Vi har haft et par svære weekender de to sidste afdelinger og derfor var det vigtigt, at få så mange point med hjem som muligt. Det har gjort, at jeg har tabt lidt terræn til de førende i mesterskabet, så mit mål er nu at holde min top tre placering i den samlede stilling, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

F3-mesterskabet kører allerede næste gang til næste weekend på Eurospeedway Lausitz. Det er tredjesidste afdeling i den tyskbaserede serie.

Foto: ATS F3 Cup