Kevin Magnussen vinder sit blot andet løb i F3 Euro Series, hvor den unge dansker denne weekend har gjort et indhop for sit vanlige team, Motopark Academy.

Danskeren sejrede på Ricardo Tormo-banen i Valencia foran Nicolas Marroc og Laurens Vanthoor. Kevin Magnussen startede i anden startrude, men kunne tage starten og køre sikkert i mål.

Den unge dansker var aldeles suveræn i løbet og vandt med ti sekunder – og satte undervejs også hurtigste omgang.

– Jeg kom hertil uden forventninger. At vinde i første weekend i sådan en serie er mere, end jeg turde håbe. Naturligvis kom løbsformen med en omvendte startrækkefølge i top otte fra første løb mig til hjælp. Jeg fik en god start og kunne køre afstand ud. Fra da af gjaldt det blot om at holde koncentrationen, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Også Volkswagen Motorsports danske direktør var glad efter løbet i Valencia.

– Volkswagen-kørerne og teamsene har vist sig stærke. Det blev belønnet med sejre. Edoardo Mortara har med sin succes lørdag udbygget sin pointføring, Kevin Magnussen har kunnet fejre en stor indsats. Point i første, sejre i andet løb. Jeg glæder mig på hans og Motopark Academys vegne, der med Volkswagen-power har vundet for første gang i Euro Serien, siger Kris Nissen.

Resultat fra andet løb i F3 Euro Series i Valencia:

1. Magnussen/DEN   Motopark Academy
2. Marroc/FRA   Prema Powerteam
3. Vanthoor/BEL   Signature
4. Bottas/FIN   ART Grand Prix
5. Sims/GBR   ART Grand Prix
6. Mortara/ITA   Signature
7. Wittmann/GER   Signature
8. Pla/FRA   ART Grand Prix
9. Juncadella/ESP   Prema Powerteam
10. Laine/FIN   Motopark Academy
11. Munoz/COL   Mücke Motorsport
0. Merhi/ESP   Mücke Motorsport
0. Felix-da-Costa/POR   Motopark Academy