Som rygtet er både Kevin Magnussen og Mikkel Jensen nu bekræftet hos Peugeot til deres kommende VM-satsning.

Peugeot Sport har i dag offentliggjort syv kørere til deres comeback i sportsvognsracing på højeste niveau – og her er der altså to danskere blandt verdensstjernerne, der skal forsvare Peugeots hæderkronede farver på Le Mans og i FIA WEC i Le Mans Hypercar-klassen.

Ud over Kevin Magnussen og Mikkel Jensen, så er også Loïc Duval, Jean-Eric Vergne, Paul di Resta, Gustavo Menezes og James Rossiter afsløret som kørere.

– Det er en drøm, som er gået i opfyldelse, og jeg er enormt taknemmelig over at være med på holdet. Det er uden tvivl min karrieres højdepunkt. Det er et kæmpeprojekt med ambitioner i verdensklasse, og ved at være en del af programmet fra start bliver jeg også en del af udviklingen af en racerbil til en helt ny æra i sportsvognshistorien. Det bliver en rigtig spændende rejse, siger Mikkel Jensen.

– Jeg er meget glad for at kunne annoncere, at jeg skal køre for Peugeot Sport fra 2022. Jeg glæder mig utroligt meget til at begynde på denne rejse. Den succes, Peugeot har haft på Le Mans og i mange andre former for motorsport betyder, at forventningerne er meget høje, siger Kevin Magnussen.