Kevin Magnussens debut i Macau sluttede flyvende – lidt for flyvende.

Den unge formelkører var tæt på mål i kamp om 7. pladsen, da han blev sendt på en lufttur og hårdt ind i fanghegnet omkring bybanen. Efter uheldet er danskeren glad for at være i live.

– Jeg er rigtig glad for at være i live lige nu. Jeg var ved at overhale William Buller, da han trak ind foran mig. Bilen lettede og ramte sikkerhedshegnet. Da jeg røg op i luften lukkede jeg øjnene, så jeg ved ikke rigtig, hvad der skete. Jeg bliver nød til at se video af ulykken for helt at forstå, hvad der skete, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Magnussen kunne selv kravle ud af bilen, der havde været flere meter over asfalten – dog med et forslået ben.

Teamejer Trevor Carlin havde umiddelbart efter løbet svært ved kun at være begejstret over, at hans brasilianske kører Nasr havde sikret teamet en andenplads.

– For at være helt ærlig, så var vores følelse efter løbet mest lettelse over, at Kevin var OK efter det store uheld. Det viser, hvor stærke bilerne er, at han slap med et forslået ben efter sådan et dramatisk uheld, sagde Trevor Carlin efter løbet.