Kevin Magnussen fortsætter fremgangen i tyske ATS F3 Cup med en tredjeplads i søndagens løb. Marco Sørensen ender som sekser og bedste Mercedes-kører.

Efter sejren i lørdagens løb skulle Kevin Magnussen starte længere nede i rækkerne til søndagens løb. Det unge talent slutter dog på en tredjeplads efter Tom Dillman og Stef Dusseldorp og bliver samtidig igen bedste rookie, der er et mesterskab sig selv.

– Min start i første løb er den hurtigste, de har målt i Formel 3, og jeg synes ikke den i dag var meget dårligere, siger Kevin Magnussen fra Oschersleben.

– Jeg havde ikke helt farten i dag til at følge de to hurtigste, men havde ingen problemer med at holde min tredjeplads. De to foran mig har tidligere erfaring fra Formel 3, så det var heller ikke helt dårligt med endnu en podieplacering og de point, der kommer på kontoen til mesterskabet, slutter han.

I mål var Kevin Magnussen 14 sekunder efter vinderen efter de 22 omgange. Marco Sørensen var yderligere 14 sekunder efter tæt forfulgt af sin teamkollega Markus Pommer.

Tom Dillman overtager også føringen i den samlede stilling, hvor der gives et point for både pole position og for hurtigste omgang i løbet – begge tog franskmanden sig af søndag. Kevin Magnussen følger lige efter på andenpladsen, mens Marco Sørensen er otter samlet.

Toppen i andet løb på Oschersleben i ATS F3 Cup

1 Tom Dillmann
2 Stef Dusseldorp
3 Kevin Magnussen (R)
4 Daniel Abt (R)
5 Jimmy Eriksson (R)
6 Marco Sørensen (R)

Samlet stilling efter første afdeling af ATS F3 Cup på Oschersleben:

1. Tom Dillmann / FRA 18
2. Kevin Magnussen / DEN 16
3. Daniel Abt / GER 15
4. Stef Dusseldorp / NED 13
5. Markus Pommer / GER 6
6. Jimmy Eriksson / SWE 5
7. Gary Hauser / LUX 3
8. Marco Sørensen / DEN 3
9. Willi Steindl / AUT 2
10. Luis Derani / BRA 1

Foto: ATS F3 Cup