Kasper Jensen kunne for første gang i år klatre på podiet efter en finale i DTC. Aalborgenseren fulgte Per Poulsen og Michael Carlsen op på de eftertragtede trin efter et hårdt race på Padborg Park.

– Den podieplacering var hård at komme til. Vi havde faktisk i heat 2 en fornuftig speed i bilen, alt taget i betragtning, men jeg var en del af et stort futtog, for der var rigtig mange biler, som kørte i en lang snor. Når det var så tæt, og der blev kørt så ens tider, så var det bare svært at komme til nogle reelle overhalinger uden at oversatse, siger Kasper Jensen.

Som dagen skred frem avancerede Kasper Jensen støt og roligt op i det generelle resultat, hvor han sluttede lige udenfor top 10 i finalen. Men det var en hård kamp.

– Vi havde nogle dæk, vi var lidt utrygge ved efter tidtagningen, og dem valgte vi ikke at sætte på til heat tre, så jeg kørte på de dæk, jeg kvalede min hurtigste tid ind på, og som jeg havde brugt i heat to, forklarer Kasper Jensen om det afsluttende heat.

– Dækkene døde relativt hurtigt i heat tre, og det gjorde så, at jeg skulle kæmpe en del med bilen i den sidste halvdel af finalen. Så det var hårdt at komme til den podieplacering, men det lykkedes jo. Selv om jeg ikke stod øverst på pallen, så er jeg okay tilfreds med dette her resultat, siger Jensen, der nu indtager fjerdepladsen i DTC Cuppen

Teamkammerat og -chef Jens Ole Mathiesen kunne i sin debut i DTC på Jyllandsringen løbe med alle tre sejre i Invitation Only-klassen. Men på Padborg Park blev BMW-køreren blandet ind i et uheld i andet løb, de reelt frarøvede ham sejrschancerne.

Foto: Anders Molin