Kasper Jensen og JM Racing var med ved den officielle test forud for åbningsløbet i DTC. Det var første gang, at nordjyden fik lejlighed til at prøve sin BMW 320i E46 på FDM Jyllandsringen.

– Jeg synes alt i alt, at vi havde en god test, fordi vi forbedrede os i løbet af weekenden. Vi havde købt nogle nye dele ind til sæsonen, som vi havde prøvet at køre bilen ind med, men vi gik tilbage til de gamle stumper igen, og det har stopuret så også vist var det rigtige. Vi forbedrede tiderne hele weekenden igennem, og selv om vi ikke har toppet, så er jeg rimelig fortrøstningsfuld, siger Kasper Jensen.

Det bliver aalborgenserens fjerde sæson i DTC og anden sæson som kører hos JM Racing. Sidste år blev Jensen treer i cuppen, hvilket også er målet med årets satsning.

– Hvis jeg kan køre en top 3 hjem i privatcuppen, så tror jeg, at jeg skal være tilfreds. Men vi arbejder på sæsonen som en helhed, så derfor skal vi også bare arbejde langsigtet og arbejde på at forbedre os gennem hele sæsonen, siger Kasper Jensen.

BMW E46-køreren satte med tiden 1:11,912 samlet set 14. bedste tid af de 19 kørere, der deltog i testen.

Foto: Thomas Norsted