JM Racing kan nu bekræfte rygterne om, at sidste års tredjeplads i DTC-Cuppen, Kasper Jensen, stiller til start i den lidt ældre BMW 320i E46. Samtidig stiller Jens Ole Mathiesen i BMW M3 som en fire særligt inviterede kørere. Det skriver DTC-net i dag.

Bilvalget for DTC Cup-køreren er overvejende sket af økonomiske årsager. Rent sportsligt er Kasper Jensen fortrøstningsfuld, efter han sidste år stillede til start i den aldrende BMW til løbene på Sturup Raceway.

– Det har jeg det egentlig godt med, siger Kasper Jensen til DTC-net.

– Jeg gjorde jo en rigtig god figur i bilen sidste år på Sturup, og jeg er overbevist om, at jeg i den bil kan være konkurrencedygtig i feltet. Havde jeg ikke kunnet været det, så havde jeg ikke kastet mig ud i det.

kasper_jensen_christina_kronborg_448x336– Man tænker naturligvis over det en ekstra gang, inden man træffer beslutningen. Det første jeg tænkte på, var at tænke tilbage på Sturup, hvor jeg synes, at farten i E46’eren var rigtig god. Nu har vi erfaringen derfra, og vi får en hel sæson, hvor vi kan arbejde med bilen, så jeg er egentlig fortrøstningsfuld om det, og det er også derfor, at jeg har sagt ja, siger Kasper Jensen.

I Copenhagen Racing Grand Prix fik bilen endnu en stjernestund i front af feltet i weekendens andet løb. Kasper Jensen sluttede da som toer samlet bag Tom Pedersen.

Høje ambitioner

Trods bilskiftet forbliver ambitionerne de samme hos aalborgenseren – hvis ikke højere.

– Jeg har i bund og grund samme mål som sidste år, at vinde privatcuppen. Jeg er sportsmand, og jeg vil altid lave fremskridt, og det gælder også på placeringerne, siger han.

– Konkurrencen bliver hård. Det er der slet ikke nogen tvivl om. Vi ser en masse gode navne. Det kan godt være, at antallet af kørere ikke bliver så stort som sidste år, men dem, som var med i toppen sidste år, er også med i år, og så er Casper og John kommet med, så jeg ser konkurrencen som ekstra hård.

Fotos: Christina Kronborg