DTC-køreren Kasper Jensen og sidste års VW Polo Cup-kører Thor Qualmann lægger ved halvvejsmærket afstand til resten af feltet i Danish Race League. Både Martin Jensen og Allan Lykke, begge Volvo, og Ian Andersen, BMW, står dog på spring.

Fire af otte afdelinger er nu afviklet i Danish Race League, DRL, og variationen i feltet er denne sæson større end nogensinde. For anden afdeling i træk var det nemlig ikke nogle af de forreste i mesterskabet, der kom bedst fra kvalifikationen. Team Powerchips Martin Jensen stod denne gang på pole position på bybanen i franske Pau. En ikke helt optimal start i en forhjulstrukken Volvo betyder dog som regel, at man fra stående start har en sværm baghjulstrukne BMW’er bag sig.

– Jeg misser starten en smule og bliver overhalet af en flok BMW-kørere og ligger så femmer, tror jeg. Jeg tager en placering tilbage og ligger bag top tre og afventer, da jeg får computerproblemer, da min pc fryser i 15 sekunder. Det kan man vist kalde tekniske problemer inden for simracing, siger Martin Jensen.

Uheldet betyder, at Martin Jensen slutter blandt de sidste i første løb. Oppe foran er Ian Andersen derimod i front, indtil Thor Qualmann får lagt pres på og kan bremse sig forbi mærkekollegaen. Qualmann holder placeringen i mål foran Ian Andersen og Kasper Jensen, der har kørt sig op fra en startplacering som nummer otte.

BMW igen i løb to

I andet løb lykkes det igen de to BMW-kørere i front – Jensen og Qualmann – at holde konkurrenterne fra fadet. De to tager sig af de første par pladser, mens Volvo-køreren Allan Lykke sikrer sig det nederste trin på podiet. Martin Jensen kører sig op fra sidste startplacering til en sjetteplads, lige foran teamkammerat Jesper Davidsen.

Top ti i DRL efter fire afdelinger:

1 Kasper Jensen, 1722 point
2 Thor Qualmann, 1705
3 Thomas Zimdahl, 1391
4 Allan Lykke, 1387
5 Michael Christensen, 1378
6 Alex Frederichsen, 1329
7 Jesper Davidsen, 1319
8 Erik Luxhøj, 1288
9 Ian Andersen, 1260
10 Martin Jensen, 1247