FC Midtjylland og Kasper Andersen kører denne weekend fjerde af seks afdelinger af Superleague Formula på Estoril. Den danske delegation er i øjeblikket i top ti i stillingen, men målet er at ligge højere, når weekenden er omme.

– Det har været en super weekend, hvis vi forbedrer vores ottende plads og ligger nummer fem i den samlede stilling, når weekenden er ovre. Teamet og jeg skal have så mange point som muligt, siger Kasper Andersen ifølge en pressemeddelelse.

Kasper Andersen har gode minder fra banen, hvor han sidste år var godt fremme i front. Her startede han fra anden startrække. Selvom hah kom i problemer i løbene, har han en god fornemmelse forud for løbene.

– Det er en bane, der ligger godt til mig, og jeg var tæt på at sætte bedste tid sidste år. Banen har det hele. En langsom chikane og et hurtigt sving på langsiden. Det er en teknisk svær bane, og det bliver med garanti en actionfyldt weekend for tilskuerne, som kommer til at se et race i absolut topklasse, siger Kasper Andersen.

Der er lagt op til en weekend med masser af action i det portugisiske solskinsvejr. Du kan følge søndagens andet løb på TV3+ fra klokken 14.50, mens begge løb kan ses på Eurosport2 kl. 11.00 og 15.00.

Foto: Superleague Formula