TCR-sæsonen 2021 sluttede med tre spændende heats, der kulminerede med at Nicolai Sylvest blev sendt en tur i pitten af Jan Magnussen efter et finaleheat, hvor der var hårde kampe hele vejen gennem feltet. I mere end 10 minutter forsøgte Nicolai Sylvest at overhale Jan Magnussen og et sidste forsøg på at køre udenom i chikanen endte med en tur igennem pitten på grund af manglende plads på racerbanen. Kunne det slutte mere dramatisk?

Kasper H. Jensen vandt finaleløbet. En god afslutning på en weekend, hvor Kasper H. Jensen var så sikker på mesterskabet, at High on cars by Massive Motorsport allerede have trykt vinderbluserne. Mesterskabet blev sikret efter første løb, da Kasper fulgte Jan Magnussen over målstregen. Michael Markussen og Nicolai Sylvest viste begge, at de var angrebslystne og byttede plads 3 flere gange i løbet. Nicolai Sylvest blev dog efter løbet 20 strafsekunder for at overhale i gul flagzone.

En jublende glad mester blev fejret i pitten og det løftede presset på mesterens skuldre. Løb 2 skulle blive tragikomisk for Kasper. Kort inden løbsstart kører han i pit, da motorhjelmen er gået op. Kunne det være mere komisk? Det blev i stedet til en god opkørsel gennem feltet med en flot sjetteplads som resultat.

Michael Markussen fortsatte et godt efterår med en sejr i andet løb, hvor han måtte overhale en velkørende Jacob Mathiasen i en Alfa Romeo. Jan Magnussen blev 3’er efter at have forsvaret sig godt imod Nicolai Sylvest.

Vinderne af finaleløbet var placeringsmæssigt også top 3 i mesterskabet. Kasper H. Jensen med Michael Markussen på den ene side og Jan Magnussen på den anden side. Sæson 2021 er et overstået kapitel.

Michael Carlsen vandt Trofeo-mesterskabet med et point foran Rene Povlsen Copyright Ewert Foto

Trofeo-mesterskabet var rigtig spændende. Her var der tvivl om mesteren indtil sidste omgang var kørt i det sidste løb. Resultatmæssigt kunne det ikke blive mere spændende. Et point var forskellen på nummer et og to. Det var Michael Carlsen, der kunne kalde sig ny Trofeo-mester foran Rene Povlsen. Kenn Bach blev nummer tre.