Kasper Andersen ved om nogen, hvordan et spil med de voldsomme V12-racere fra Superleague Formula bør strikkes sammen. Den midtjyske racerkører har i mere end en sæson kørt i den lynhurtige formelklasse for blandt andet FC Midtjylland.

Jeg kunne godt tænke mig, der var lidt mere power i bilerne

Men racerkøreren er også computerspilsentusiast og har i en årrække kørt race i spil som Race og rFactor. Og silkeborgenseren giver her sin vurdering af det nye spil, der bygger på 2009-sæsonen af Superleague Formula.

– Det fedeste ved spillet er helt klart grafikken. Bilerne er virkeligt flotte, og banerne er meget detaljerede. Det føles som om man kigger på optagelser fra et onboardkamera, siger Kasper Andersen til Racemag, der dog har en lille anke omkring realismen i spillet.

– Jeg kunne godt tænke mig, der var lidt mere power i bilerne. Det føles som om, der er traction control, og det er ikke lige så nemt at få dem til at lave hjulspind og skride ud som det er i virkeligheden. Bilerne er sikkert en stor mundfuld for utrænede kørere, men for entusiaster som mig mangler der lidt på den front, siger Kasper Andersen, der dog har brugt spillet for at lære banen til sæsonfinalen på spanske Jarama.

– Det er meget godt til forberedelse til baner, man ikke har kørt på før, så en del realisme er der dog i det, siger Kasper Andersen.

Læs Racemags anmeldelse af spillet her.

Download og prøv spillet her. (åbner ny side)

Den danske racerkører har selv lavet en videoblog om spillet – se den her.

Foto: Superleague Formula