Superleague Formula har netop offentliggjort den endelige kalender for 2010-sæsonen. Danske Kasper Andersen kører for andet år i træk for FC Midtjylland, og han ser frem til de mange løb og nye baner.

12 afdelinger er en fordobling sammenlignet med seriens debutsæson, og sæsonen strækker sig nu helt fra april, hvor Silverstone åbner ballet, til finaleløbet, der endnu ikke er offentliggjort. Næstsidste løb er i midten af november på spanske Jerez.

For Kasper Andersen bliver det et gensyn med flere baner, mens danskeren ikke tidligere har kørt på fx Silverstone.

– Det bliver fedt med flere løb, og kalenderen byder på mange sjove baner og et miks af både små og store racerbaner, siger Kasper Andersen. FCM Racings kører har nogle klare favoritter blandt 2010-kalenderen i Superleague Formula.

– Oschersleben og Zolder er favoritterne, også da vi var rigtigt stærke på Zolder sidste år. Men Silverstone bliver første gang, så det glæder jeg mig også til, mens Brands Hatch jo er legendarisk, siger Kasper Andersen til Racemag.

Kasper Andersen har gode minder fra bl.a. Zolder
Kasper Andersen har gode minder fra bl.a. Zolder

– Assen i Holland bliver også interessant. Jeg kørte der sidst i Formula Renault 2.0, hvor der var flad pedal næsten hele vejen rundt. Særligt et par af svingene bliver sjove i Superleague Formula, slutter Kasper Andersen.

Se hele 2010-kalenderen her på Racemag – klik her

Foto: Superleague Formula