Denne weekend køres sæsonfinalen i Superleague Formula på spanske Jarama. Danske Kasper Andersen og FC Midtjylland-teamet har deres del af tekniske problemer, hvilket i øjeblikket placerer den danske satsning i den tunge ende af feltet i den samlede stilling. En placering, som ikke yder retfærdighed mod den fart, teamet har vist i glimt med bl.a. pole position på Zolder i juli.

Men teamet har talt dunder til leverandørerne af motorer og gearkasse, der har voldt store problemer. Drillerierne skulle nu være ovre for teamet og det øvrige felt, så forholdene skulle være udlignet på Jarama.

Med en total hovedrenoveret FC Midtjylland racer satser Kasper Andersen på et godt resultat på den spanske motorsportsbane Circuito del Jarama, der i den kommende weekend lægger asfalt til sæsonens sidste to løb i Superleague Formula.

Farten er der, så nu skal vi bare have en weekend uden uheld, så skal resultaterne nok komme

– Jeg glæder mig til at køre i Spanien, og jeg er virkelig opsat på at præstere et godt resultat i de sidste to løb. Farten er der, så nu skal vi bare have en weekend uden uheld, så skal resultaterne nok komme, siger Kasper Andersen.

Det bliver Kaspers debut på den 3.850 meter lange og meget kuperede spanske bane, der samtidig er meget smal og derfor ikke levner mange for muligheder overhalinger.

– Det er en bane, hvor man kommer helt ned i fart, men samtidig får Superleague Formula-raceren lov til at strække ud og rammer de 300 km/t på langsiden, siger Kasper Andersen. Silkeborgenseren har trænet banen i det nye spil med Superleague Formula-serien, der netop er udgivet.

– Spillet giver en god forberedelse til en bane, man ikke har kørt på før, siger Kasper Andersen til www.racemag.dk.

Superleague Formula kan følges på Eurosport2  og TV3+ søndag (kl. 13.50). Første løb køres kl.10.00, andet løb kl. 12.30 og endelig afvikles 13.30 en superfinale mellem de tre hurtigste fra hvert løb.

Superleague Formula kan også ses på nettet her.

Foto: Superleague Formula