Med et mål om nye udfordringer og fortsat tæt fight har den århusianske racerkører Nicolaj Kandborg valgt at sadle om til årets sæson på de danske og internationale baner.

Det århusianske racertalent Nicolaj Kandborg skifter i denne sæson sin karriere til et nyt gear, når han gør sin entré i en ny motorsportsklasse, nemlig Danish Supertourisme Turbo. Supertourisme-serien er inde i en god udvikling, og byder blandt andet på en løbskalender, der tager feltet med til den legendariske Formel 1-bane Hockenheim i Tyskland.

Efter et år i den anden store danske klasse, DTC, tørner Kandborg i denne sæson ud for teamet Roed Performance, der er fra Holstebro. Om skiftet siger Nicolaj Kandborg:
– Jeg ser meget frem til at få gang i samarbejdet med Roed Performance i år. Jens Roed og resten af holdet har styr på deres ting, og teamet passer godt til mig som kører. Vi har primært valgt at køre Supertourisme, fordi serien har et godt potentiale, og det ser bestemt ud til, at der kommer et stærkt felt til start i år, forklarer østjyden.

Efter en sæson i DTC for Massive Motorsport skifter Nicolaj Kandborg nu til Danmarks anden store motorsportsserie, nemlig Danish Supertourisme Turbo. Foto: Midtjysk-foto v/ Ole Mørk.
Efter en sæson i DTC for Massive Motorsport skifter Nicolaj Kandborg nu til Danmarks anden store motorsportsserie, nemlig Danish Supertourisme Turbo. Foto: Midtjysk-foto v/ Ole Mørk.

Den store klasse

I Danish Supertourisme Turbo er der to forskellige slags biler at vælge imellem. Der kan nemlig vælges mellem to forskellige motortyper. Turbo, som har været i serien fra start, og så den nye V6, der blev indført sidste år. Her har Nicolaj Kandborg og Roed Performance valgt den nye V6, og nu ser østjyden især frem til at komme i gang med testarbejdet forud for sæsonens første løb på Padborg Park:

– Jeg har endnu ikke prøvekørt min bil, men jeg har ved tidligere lejligheder kørt tests i en af Turbo-bilerne. Derfor kender jeg også lidt til dem i forvejen. Uanset hvad bliver det spændende at komme i gang, og jeg forventer at køre mine første kilometer i slutningen af marts eller begyndelsen af april måned, forklarer han.

Nye udfordringer

En anden gevinst ved skiftet til Danish Supertourisme er den spændende løbskalender. Som noget nyt gæster den danske motorsportsklasse nemlig én af de helt store internationale baner i form af den tyske Formel 1-bane Hockenheim. En udfordring, som Nicolaj Kandborg glæder sig meget til:
– Løbskalenderen er virkelig interessant, synes jeg. Jeg kender de danske baner godt, men både Hockenheim og norske Rudskogen er nye for mig. De er dog begge utroligt interessante, og jeg har hørt mange andre kørere tale meget varmt om Rudskogen. Hockenheim har jeg været på som tilskuer, og det er på alle måder en fantastisk racerbane, som jeg glæder mig enormt meget til at køre på, fortæller Nicolaj Kandborg.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her