Denne weekend afvikles EM i KF2 og KF3 i spanske Zuera, og vanen tro er det med en stribe danske gokarttalenter med på gridden.

I 2010 høstede Nicolaj Møller Madsen guldet hjem til Fyn, men i alt 17 kørere er med til at forsøge at gentage den bedrift.

I seniorkategorien KF2 skal Nicolaj Møller Madsen forsøge at forsvare sit EM. Fynboen var en af sæsonens mest vindende kørere i 2010 og starter i år som førstekører for privatteamet Sean GP. Men flere af de andre danskere er anmeldt af stærke fabrikshold og har ligeledes gode chancer for at blande sig i topstriden. Det gælder Christian Sørensen (Tony Kart) samt Kevin Rossel, Michelle Gatting og Max Klinkby-Silver (alle Birel). De øvrige danskere i KF2 er Nicolas Beer, Andreas S. Hansen, Thomas Krebs, Jonas Hansen, Kasper Larsen, Lars Sørensen og Jacob Nørtoft. De spås alle gode chancer for at nå en finaleplads.

Blandt juniorerne (13 – 15 år) i KF3 befinder sig fem unge danskere, der alle har gjort sig fint bemærket i sæsonen op til EM. Ved kvalifikationsløbet i England besatte Lasse Sørensen således andenpladsen, men også Slavko Ivanovic, Nicolai Sylvest, Nicolaj Nielsen og Nicklas Ingemann har potentiale til topplaceringer. Det beretter DASU i sit nyhedsbrev.

Der er 90 deltagere i hver kategori, hvoraf de 34 kvalificerer sig til hver af søndagens finaler. EM indledes med fri træning torsdag d. 21. juli, hvorefter der er tidskørsler fredag eftermiddag. Lørdag køres indledende heats, mens prefinaler og finaler afvikles søndag d. 24. juli. Det hele kan følges Live på www.cikfia.com