JM Racings Kasper Jensen kørte årets bedste resultater hjem på Ring Djursland med en sjette- og en femteplads i kvalifikationsløbene. Men fremdriften blev brat bragt til ende i finaleløbet, hvor en overhaling fra Jens Reno Møller resulterede i et besøg i sandkassen. 

– Møller banker direkte ind i siden på mig og skubber mig af. Det var ikke en god afslutning på en weekend, der ellers havde været god indtil da, siger Kasper Jensen i en pressemeddelelse.

– Jeg forstår ikke, at når man til førermødet fyrer en svada af om, at vi skal passe på hinanden, og at man kan komme af sted med sådan en afkørsel, uden at nogen har set det. Det fatter jeg simpelthen ikke. Man tager først fat omkring det, da vi kommer med vores videooptagelser, siger Jensens teamchef Jens Ole Mathiesen.

Et kamera på Kasper Jensens BMW 320i viser episoden.

Selv siger Jens Reno Møller om episoden:

– Jeg er selvfølgelig ked af, at Kasper skulle udgå på grund af det uheld, for det var slet ikke meningen, men det er det, der sker i race en gang imellem. Jeg har prøvet at være i Kaspers sted og være tosset over sådan noget, så jeg kan selvfølgelig godt forstå ham, siger Jens Møller i en pressemeddelelse. SEAT-køreren har indkasseret et gult kort for episoden.

Se videoen her og døm selv.

Foto: Anders Molin