Listen af danske kørere i Le Mans 2010 vil nærmest ingen ende tage. Nu er også Juan Barazi bekræftet som en af kørerne på Aston Martin Racings LMP1-hold.

Udenlandsdanskeren skal køre i Lola Aston Martin #009 sammen med Darren Turner og Sam Hancock og rykker dermed op i LMP1-klassen efter at have deltaget i den mindre LMP2 i sit Barazi Epsilon-team ved flere lejligheder.

– Jeg har testet med Harold (Primat, red.) og Sam, og det er virkelig en ære at køre for Aston Martin og den arv, der følger med mærket. Jeg vil give alt jeg har og jeg har vænnet mig til bilen i Spanien (ved en nylig test, red.). Aston Martin LMP1 er sådan en smuk bil at køre, og den er utroligt hurtig og komfortabel, hvilket vil hjælpe i de lange stints. Man kan helt sikkert mærke dens DNA. Jeg så glad for at arbejde med et team med sådan en mængde erfaring, siger Juan Barazi i en pressemeddelelse.

Juan Barazi skal på Le Mans slås med Tom Kristensen og Christian Bakkerud i LMP1, men får også følgeskab af Christoffer Nygaard i GT1 og Allan Simonsen og Jan Magnussen i GT2-klassen.

Foto: DPPI