Racemags klummeskribent fra Team Nygaard Rally fortæller her om sæsonen der er gået – en sæson på godt og ondt.

Team Nygaard Rally har oplevet en turbulent første sæson i klubrally 2011.

I foråret tog teamet den ene gode placering efter den anden og stod i sommerpausen til en flot 2. plads i Jysk/Fynsk mesterskab.

Efter sommeren stod teamet pludselig uden bil, da rallybilen var blevet stjålet. Da den første skuffelse og frustration havde lagt sig, gik teamet i gang med at finde en ny bil. Med hjælp fra sponsorer og en ihærdig arbejdsindsats blev en ny bil hurtig klar til at kører sæsonen færdig.

Trods den uheldige situation med den stjålet bil kunne teamet kører en meget flot 2. plads hjem i jysk/fynsk mesterskab.

Team Nygaard Rallys andet forsøg - den nye Opel Kadett GSI

Det har været noget af en vild sæson, både med tyveriet, men så sandelig også med vores flotte resultat i det jysk/fynske mesterskab, hvis der var nogen der havde sagt at vi skulle tage 2. pladsen i mesterskabet for klasse 1 biler, så vil jeg ikke tro på det.

Sponsorerne her skal bære en meget stor ære for denne her sæson, især Autogaarden i Ikast har brugt mange timer på at få vores bil ud at køre, men også de andre sponsorer har ydet for, at denne sæson blev, så god som den gjorde. Dertil har der også været hjælpende hænder fra familien, som  har ydet en stor hjælp. Den sidste faktor er min codriver Thomas Madsen (Hinge), uden ham har  jeg ikke fået lært ”gamet”, så hurtig og smertefrit.

Johnny Nygaard arbejder hårdt på, at teamet kan stille til start i forbedret udgave i Klasse 1 i 2012.

Teamet vil gerne lave nogle forbedringer på bilen i vinter og målet er klart at tage det sidste step op af mesterskabsstigen. Teamet er nu pt. i gang med, at forhandle med nuværende sponsorer og nye sponsorer til sæsonen 2012.

 

Team Nygaard Rally ønsker læsere og fans en God jul og Godt nytår!