John Nielsen har haft en noget blandet sæson i 2012-udgaven af DTC. Fire podieplaceringer er det blevet til i otte løb – og blandt dem er nu to sejre.

Senest sejrede Polar Racing-køreren ved Grand Prix Danmark, hvor han kunne køre i mål foran Casper Elgaard. Sejren bragte top fire tættere på hinanden med 30 point fra Jan Magnussen til Nielsen på fjerdepladsen.

– Så lykkedes det. Jan (Magnussen, red.) snød mig lidt i første løb, hvor han kunne gå forbi mig, så det var rart med en sejr i andet løb. Jan er bare lidt på en anden planet i forhold til os andre lige nu, men vi lærer hele tiden nyt om bilen og finder tid her og der, så det skal nok komme, siger John Nielsen, der samtidig kunne løfte lidt af sløret for fremtidsplanerne.

– Vi har en treårsplan med teamet, hvor første sæson er at få gjort opmærksom på serien og bygge et fundament. Næste år fortsætter vi så den udvikling med samme setup i teamet, siger Nielsen, der har haft skiftende teamkammerater i løbet af sæsonen med bl.a. Michael Outzen og Anders Fjordbach.