Med første afdeling af danmarksmesterskabet i drifting vel overstået lagde Jocks Driftteam stærkt ud med en 1. og 3. plads i den stærke PRO-klasse.


Der blev kørt lige til grænsen da Scandinavian Drift lagde Århus i en tyk tåge hele weekenden igennem som en del af første afdeling af danmarksmesterskabet i drifting. Flere teams havde brugt hele vinteren på at blive klar til denne runde, hvoraf det kun er blevet større, vildere og federe. Enkelte biler havde over 800 hestekræfter hvilket resulterede  i vilde vinkler på banen og masser af røg til publikums store begejstring.

Sidste år dominerede Jocks Driftteam, sponsoreret af Jocks Bilimport, store dele af både PRO og PRO-am klasserne, hvoraf teamet i år havde vokset sig større med endnu en kører. Det var fynske Jesper Strunge, der efter at have været fraværende hele 2010 er vendt stærkt tilbage i hans Nissan 180sx S13. Så stærkt tilbage at Jesper på første dagen kvalificerede sig som nr 1. En plads som holdt ved weekenden over og udløste en velfortjent titel som vinder af Scandinavian Drift round 1.

Video af Simon Helbo Nielsen

Den resterende top 3 i PRO-klassen blev besat af henholdsvis norske Øyvind “Mr Burns” Øversveen med sin 800 hk Toyota Supra, som var rejst i 13 timer for at deltage, og holdkaptajnen i Jocks Driftteam, Jacob Høgh Hansen, der kører i en 450 hestes Nissan Silvia S15.

I PRO-am klassen blev weekenden domineret af Søren Nielsen fra Sverige (Nissan 200sx S13) der lagde stor afstand til de resterende kørere og erobrede første pladsen i PRO-am klassen. Derudover blev Christian Sørensen, ligeledes en Nissan 200sx S13, nr 2 og Danny Laustesen endte nr 3 i sin BMW M5.

Racemag vil indenfor den kommende tid vende tilbage med flere billeder og videoer fra Scandinavian Drift. Ønsker du at se mere til Scandinavian Drift kan dette ske på deres hjemmeside eller Facebook side.

Billeder af Neffi Photography