Jens Møller er eneste til at holde fanen højt for FDM Motorsport i weekendens åbningsløb i Danish Touringcar Championship. Teamkammerat Casper Elgaard kører Le Mans Series på Spa, mens privatkøreren for første gang skal i aktion i sin SEAT Leon.

Det er tidligere bevist, at den spanske racer kan vinde i DTC. Derfor har Jens Møller også
høje ambitioner på egne vegne.

– Mit mål er en sejr i privatcuppen. Og selv om Per Poulsen så hurtig ud til testen, tror jeg, at vi kan kæmpe med om sejren i privatcuppen. Så vil mit delmål være nået. Om vi så ligger treer, femmer, syver eller otter, det må tiden vise. Det er privatcuppen, vi går efter, og jeg synes stadigvæk, at vi har en realistisk chance for at kæmpe med om det, siger Jens Møller.

Jens Møller deltog sidste weekend testen på Jyllandsringen Duoen sad i sidste weekend for første gang bag rattet af deres biler, hvor de på netop Jyllandsringen testede dem for at få afprøvet grejet forud for sæsonpremieren.

– Jeg er godt tilfreds med testen. Der blev selvfølgelig sat nogle kanontider af andre, men når man kikker på det, er det bare enkelte omgange. De tider, vi kunne sætte, kunne vi sætte konstant, i hvert fald kunne jeg i den sidste træning sætte dem konstant efter hinanden, så de tiendedele, vi var efter, skal vi nok finde, siger Jens Møller.