Det var lige ved og næste ved Åbningsløbet, men ved Juniløbet lykkedes det Jens Møller at vinde løb i DTC. Selvom det var på en lidt tyndere baggrund, at sejren kom i hus, så var Jens Møller jublende efter sin første sejr.

– Det var fedt, det var vildt fedt. Det var egentligt et frustrerende løb, for da jeg havde fået et hul til at starte med, så jeg, at der var 10-12 omgange hjem, siger Jens Møller og uddyber.

– Jeg er vant til, at jeg skal have nogen foran mig, som jeg skal hænge i og kæmpe mig forbi, men her skulle jeg holde mig selv oppe og piske mig til at køre stærkt, siger Jens Møller i en pressemeddelelse.

– Jeg kontrollerede løbet, men mine dæk drillede mig lidt midtvejs, men så slappede jeg af en omgang, hvor Jason Watt kom lidt tættere på, så jeg gav gas igen og kom lidt fra ham igen. Jeg kunne godt have kørt stærkere i heat 1 end jeg gjorde, men alt under kontrol, så det var fedt, siger SEAT-køreren.

I andet løb var det dog ikke så ligetil som i første. En startplacering som nummer syv blev vekslet til en placering lige uden for podiet. FDM Tegee-Dan-køreren havde tydeligvis ikke farten over distancen.

– Ved en fejl kommer vi ud med det dæktryk, vi bruger til qualifying, fordi dækmanden og ingeniøren ikke lige havde fået snakket sammen, siger Jens Møller.

– Jeg havde en meget hurtig omgang 2 og 3, men derefter døde det bare. Jeg var lige kommet op til Robert Schlünssen, og så gik jeg i stå. Det var ærgerligt, for jeg tror faktisk, at vi havde farten til at komme forbi Robert, selv om jeg ikke ved, om jeg kunne have nået Casper Elgaard og Jason Watt i front. Hvis vi havde været lidt mere heldige i løb 2, så havde det været en helt perfekt weekend, for vi satte tingene på plads i løb 1, slutter han.

Teamkammerat Kim Holmgaard kørte to femtepladser hjem efter den lidt hurtigere top 4.

– Det var sjovt. Jeg tog det forsigtigt, det var stadig femtepladsen, vi kørte om, og der skulle jeg altså ikke have ødelagt noget. Jeg overhalede, når jeg var stensikker på, at jeg kunne gøre det, og så tog jeg det stille og roligt, siger Kim Holmgaard.

Foto: Racemag