Jens Møller har haft et forrygende forår, hvor det er blevet til første generelle sejr i DTC og flere podiepladser. Men ved seneste afdeling på FDM Jyllandsringen blev SEAT-køreren overhalet i det samlede regnskab – det skal der ændres på ved Sommerløbet på Ring Djursland.

– Jeg havde en fantastisk weekend på FDM Jyllandsringen, hvor jeg var hurtigst i begge løb. En lille fejl gjorde, at jeg ikke var den, der fik flest point med hjem, siger Jens Reno Møller i en pressemeddelelse.

– Det betyder, at jeg er lidt bagud på point i forhold til de andre, men det gælder bare om, at jeg skal finde samme speed som sidst, og så skal hovedet holdes koldt. Den, der gør, det, klarer sig bedst, siger Jens Reno Møller.

– Jeg glæder mig til weekendens løb, for det er en fed bane. Sidste år var Ring Djursland desværre bare den bane, hvor det gik dårligst for os, for ellers var det omkring dette her tidspunkt, at vi fandt farten i SEAT’en. Men det var på FDM Jyllandsringen og Padborg Park, at vi gjorde det, siger Jens Møller videre.

Foto: Racemag