Jens Reno Møller var alene i FDM Tegee-Dan Motorsport på Ring Djursland, hvor blandt andre teamkammerat Kim Holmgaard havde valgt at stå over. Ikke desto mindre var det netop SEAT-køreren, der var i centrum i begivenhederne i søndagens andet løb.

Efter en turbulent start kunne Møller og Jason Watt ikke enes om asfalten på den djurslandske bane, hvilket førte til sammenstød på pitlangsiden og det efterfølgende hårde crash for James Thompson.

– Det var en mærkelig start. Køreren ved siden af mig og køreren bag mig var der ikke. Det var ærgerligt, at jeg så ikke lavede en ordentlig start, når jeg havde muligheden for det, og så endte jeg med at få en skade på bilen, da Jason rørte mig. Det satte bilen lidt ud af sporing, så jeg ikke havde farten til at kunne gøre noget ved Casper, siger Jens Reno Møller i en pressemeddelelse.

Episoden med Jason Watt skete på første omgang, hvor han og Jens Møller lå side om side og kæmpede om føringen.

– Vi kom side om side, og der er meget plads til at starte med, men rækværket trækker ind mod højre, og derude er Jason, siger Jens Møller.

– Jason har ikke lært, at man kan slippe på speederen, når man ikke har mere asfalt, så hans forhjul rammer mit baghjul, og så begynder jeg ellers at blive passager i min egen bil, og den slinger skiftevis til højre og venstre. Han kommer forbi, og det gør Casper også, og så kan jeg forstå på det hele, at James Thompson får et ordentligt smæk, fordi han prøver at gå udenom mig. Det var ærgerligt, for vi skulle have vundet det heat, siger Møller videre.

Til SEAT-kørerens held udgår både Jason Watt og Robert Schlünssen, så midtjyden faktisk kan hente på de to konkurrenter i den samlede stilling.

Foto: Morten Kimer Hansen