Der er ikke de helt store armbevægelser fra midtjyske Jens Møller forud for fjerde afdeling i DTC. Efter FDM Tegee-Dan Motorsport stod over seneste afdeling i Gøteborg, er Møller og Kim Holmgaard atter at finde på DTC-gridden.

Og selvom Møller var med helt i front, da STCC kørte med i Åbningsløbet, så er SEAT-køreren overraskende forsigtig i sine udmeldinger.

– Jeg har et mål, og det er gøre det lige så godt som i de to første afdelinger i DTC, siger Jens Møller, var en hårsbredde fra at tage sejren fra Robert Schlünssen i andet løb på FDM Jyllandsringen. 

– Målet i weekenden er at være hurtigst og vinde samtidig med, at vi holder fokus på at bevare det, vi har præsteret indtil videre. På Padborg Park var Jan Magnussen og jeg hurtigst, og det var også os to, som var hurtigst af danskerne, da vi kæmpede mod alle svenskerne i april. Jeg mener helt bestemt, at det er muligt at vinde, og det er det, vi kører efter, siger han så lidt mindre bramfrit.

Også Kim Holmgaard starter forsigtigt ud med målsætningerne for weekenden. Køreren stiller til start i sin blot tredje DTC-afdeling.

– Min personlige målsætning bliver at formindske den tidsmæssige afstand mellem nummer et og mig, og jeg har selv et mål om at kunne komme ned på omgangstider omkring 1.11, siger Kim Holmgaard i en pressemeddelelse. ”

– Jeg vil bruge det kommende løb til at lære mere om bilen og samtidig tage det som en forberedelse til Grand Prixet. For mig gælder det om at arbejde på mine omgangstider og få dem så langt ned, så jeg kan være med i den forreste halvdel af feltet, når svenskerne kommer til september, slutter han.

Efter gadebaneløbet i Gøteborg er Jens Møller røget ned på en femteplads i DTC, mens Kim Holmgaard er på ottendepladsen.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk