Jan Magnussen har ikke bare pokalen for andenpladsen i ALMS med sig hjem i bagagen fra staterne. Den danske Corvette-kører kan også pakke trofæet for ‘Most Popular Driver’ ned sammen med balaclava og styrthjelm.

Jan Magnussen med hædersbevisningen i ALMS (foto: Christina Bergdahl Magnussen)

Danskeren vandt prisen til ALMS’ årlige gallamiddag i Atlanta søndag aften. Det er fjerde gang Jan Magnussen modtager den flotte hæder. Således vandt Jan Magnussen prisen tre år i træk, fra 2001-2003.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad og meget, meget stolt. Når jeg kigger på alle de andre kollegaer, jeg kører mod i serien, så gør prisen mig ekstra stolt. Det er skrapt selskab og at slå dem i kampen om sådan en pris er stort. Jeg skylder en kæmpe tak til alle mine fans. Jeg har altid sat stor pris på den kæmpe support, jeg modtager fra mine fans, både når jeg kører hjemme i Danmark, men så sandelig også når jeg kører på de amerikanske baner. Det er stort og jeg håber, at denne pris betyder, at jeg også giver noget tilbage til dem, lyder det fra Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

Jan Magnussen har kørt i den Amerikanske Le Mans Serie siden seriens start i 1999 og som eneste kører i feltet, har han vundet løb i serien hvert eneste år. Han har vundet i alt 26 sejre i ALMS og i 2008 vandt han GT1 mesterskabet sammen med amerikaneren Johnny O’Connell. Dertil skal ligges 4 klassesejre for Corvette Racing på Le Mans. Jan Magnussen har gennem årene kørt for Panoz, Riley & Scott, Ferrari og Corvette.